Kuninkaantien panimon vaakunalogo

Blogi

Pirteä osakastapaaminen, 60 osallistujaa Valaisin Grönlundilla
25.2.2018 | Harri Lukander

Osakkaita Grönlundilla

Kirpeä tammikuinen pakkanenkaan ei pelottanut oluen ystäviä. Yhtiömme omistajat kokoontuivat kuulemaan uutisia oluen valmistamisesta ja yhtiön viimeisimmistä hankkeista sekä tietenkin maistelemaan laadukkaita oluitamme 19.1.2018.

En voi olla ihailematta panimomestarimme Niko Hurskaisen vahvaa ammattitaitoa paitsi oluen valmistuksessa niin myös vakuuttavasta tarinoinnista asiaan liittyen. Edes oluen hyvä maku suussa ei rikkonut hiljaisuutta Nikon kertoessa niistä periaatteista, joilla Kuninkaantien Panimon laatuoluet on valmistettu.

Illan kuluessa saimme ilahduttavasti uusia talkoolaisia auttamaan tapahtumien järjestämisessä sekä valmistukseen liittyvissä tehtävissä.

Osakkaita Grönlundilla

Grönlundin kauniit ja upeasti muotoillut valaisimet herättivät ihailua katsojissa. Hauska oli havaita, että laadukas oluemme avasi myös kielenkannat ja melutaso nousi mukavasti tapahtuman kuluessa.

Positiivisen palautteen innoittamana hallitus on kaavaillut alkusyksyksi uutta tapaamista, mutta siitä ilmoitellaan tuonnempana. Sitä ennen nautitaan panimomme antimista, niitä saa kaikkialta alueemme kaupoista.